Brouwerij Nieuw Holland
 Puur, Zuiver, Natuurlijk!

Brouwerij Nieuw Holland, omarmd door de twee steden Amsterdam en Haarlem produceren we sinds 2013 bier van uitstekende kwaliteit in onze moderne brouwerij in Halfweg. Begonnen als Princen Brouwerijen, brouwen we nu als Brouwerij Nieuw Holland de premium Pilsener Lage Landen en Princen, plus de trots van de kust, Lange Jaap Bier. Onze bieren zijn vrij van toevoegingen en gebrouwen volgens de Duitse Reinheitsgebot. Puur, zuiver, natuurlijk. Onze eersteklas opgeleide brouwers doen hun werk met hart en passie en creëren bieren van topkwaliteit tegen redelijke prijzen. Als Horeca-brouwerij voorzien we onze klanten van tankbier en vaten van 20, 30 of 50 liter. 

Wij brouwen met trots in onze hypermoderne brouwerij in Halfweg. Wij brouwen speciaal voor de professionele horeca, op moderne wijze traditioneel pils.

Bij Brouwerij Nieuw Holland hanteren wij een betaalbaar en transparant prijsbeleid. Hier is voor gekozen om de horecaondernemers de kans te bieden een goede marge te kunnen realiseren.

Voor een interessante prijs, een uitstekende service, een snelle levering en uiteraard een tapinstallatie is elke horeca ondernemer bij Brouwerij Nieuw-Holland aan het juiste adres!


Onze openingstijden

maandag
8:0016:00
dinsdag
8:0016:00
woensdag
8:0016:00
donderdag
8:0016:00
vrijdag
8:0016:00
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen