Brouwerij Nieuw Holland
 Puur, Zuiver, Natuurlijk!

Wij zijn er trots op om jou Princen bier te mogen schenken! Princen staat voor een puur, zuiver en traditioneel gebrouwen pils met een royale smaak. Dit bier heeft een heldere goudgele kleur en een stevige witte schuimkraag. Princen pils heeft na afvullen een houdbaarheid van 6 maanden en is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen. Fusten van 50 liter, fusten van 20 liter en tankbier. Princen is verkrijgbaar bij vele restaurants, cafe's, slijterijen en sportverenigingen. Princen pils is uniek, een eigen specifieke natuurlijke smaak.


Princen bier, vertel daar eens meer over! Wij brouwen puur natuurlijk, met zuiver water, gerst, gist en hop. Door de zorgvuldige samengestelde grondstoffen heeft Princen bier haar eigen specifieke natuurlijke smaak. Ons brouwproces is zeer traditioneel. Princen gaat voor topkwaliteit en wordt gebrouwen van uitsluitend natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen.

Precies zoals het hoort, een licht en helder biertje met 5% alcohol, goudgeel van kleur en met een stevige witte schuimkraag. De smaak is licht bitter, precies zoals het hoort. De hoeveelheden en de herkomst van de grondstoffen bepalen, in de bekwame handen van onze brouwers, uiteindelijk de smaak, de kleur, het aroma en het 'gedrag' van het bier in het glas. Toevoegingen zijn bij ons taboe! Princen Pils is een bier van lage gisting (categorie 1) met een zwaartekracht van 11,6 graden Plato en ongeveer 5% Alc./Vol.

Onze grondstoffen zorgen ervoor dat we met passie kunnen brouwen Voor de bereiding van bier wordt gebruik gemaakt van de volgende vijf grondstoffen; Tarwe, water, hop, gist en mout of granen. In de brouwerij is ook een proeflokaal ingericht. Vanuit het proeflokaal is het mogelijk de brouwerij te bezichtigen en het bierproces van brouwen tot het vullen van de vaten te beleven. Voel en proef hoe Princen bier met liefde en passie wordt gebrouwen.

Een graag geziene gast op evenementen Princen bier is een veel gevraagd biertje tijdens evenementen. De flexibele levering, mooie tapmaterialen en goede prijzen zorgen ervoor dat Princen aan jouw evenement en pop-up locaties een vorstelijke invulling geeft! Voor meer informatie, evenementen en diversen horeca materialen, bezoekt één van onze account managers je graag.


Ga naar website Princen bier >>
 
 
 
 
E-mailen
Bellen